14 SEPTEMBER 2024: DIEKLOOP 2.0

20 JAAR SWOS, JUBILEUMTOCHT

ALLEEN online inschrijvingen.

Online inschrijven is mogelijk vanaf maandag 10 juni 2024

Inschrijven gaat per tijdslot, is uw tijdslot keuze vol? probeer dan een ander tijdslot.

We hebben een limiet: maximaal 1500 wandelaars kunnen komen Genieten.

VOL = VOL

Reacties
 • Carla Spierings
  Beantwoorden

  Best bestuur, In november 2023 moet ik van mijn werk mijn vakantie voor 2024 al opgeven. Ook is het dan raadzaam om andere data op te geven die je graag vrij zou willen hebben. Vorig jaar heb ik in IJhorst gelopen. Nu staat de Diekloop op mijn programma voor volgend jaar. De vorige jubileumwandeling kon ik helaas niet meelopen, omdat de inschrijving vol was en ik te laat was. Dit komt ook omdat ik niet in Staphorst en omgeving (meer) woon. Nu ben ik gelukkig lid gebleven van uw nieuwsbrief. Als ik goedkeuring heb, ga ik deze tocht dus zeker lopen. Die zet ik op mijn wandelkalender. Ik weet niet of reserveren dan verplicht is, is zal er op tijd bij zijn.
  Met vriendelijke groet,
  Carla Spierings
  Etten-Leur

  • swos
   Beantwoorden

   Hallo Carla,

   Super goed! Plannen is tegenwoordig nodig hé?
   En ja, voorinschrijving is verplicht voor de jubileumwandeling.
   We zullen u uiteraard op de hoogte houden middels onze nieuwsbrief zodat u op tijd kunt inschrijven!

   Graag tot later.
   Vriendelijke groeten,
   Arie Kisteman

  • Arie kisteman
   Beantwoorden

   Hi Carla,

   10 juni start de online inschrijving!
   Wees er op tijd bij zou ik zeggen.

   Groeten,
   Arie

Reageer